Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο βίντεο από το baskstage της προεκλογικής εκστρατείας

Συνεχίζει να ανεβάζει βίντεο στο Tik Tok ο Κυριάκος Μητσοτάκης από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο των επισκέψεων του σε όλη τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Tik Tok ειδικά όσο πλησιάζουν οι εκλογές της 21ης Μαΐου. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ανεβάζει συνεχώς υλικό από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε παρουσίασε αποσπάσματα από το backstage της προεκλογικής εκστρατείας από την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά στις 4 Μαΐου. Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα του κινητού μέσα από το αυτοκίνητο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στο ιστορικό σαρδάμ που είχε κάνει ο Γεώργιος Παπανδρέου όταν είχε μπερδέψει τη Λάρισα με τον Βόλο και σημειώνει πως ελπίζει να μην υποπέσει στο ίδιο ατόπημα.

Το σαρδάμ στην Κεφαλονιά

«Το θέμα είναι να μην κάνεις λάθος την πόλη που είναι να πας, έχει συμβεί σε άλλους ηγέτες. «Πόσο χαίρομαι που είμαι στην Καβάλα» και να είσαι στην Ξάνθη. Ελπίζω να μην το κάνουμε», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στο λάθος που είχε κάνει ο Γεώργιος Παπανδρέου.

«Είχε πει «λαέ τη Λάρισας» και ήταν στον Βόλο ή το ανάποδο και μετά το λέει  «λαέ της Λάρισας πού είσαι να δεις τη λαοθάλασσα στο Βόλο» και έτσι το διόρθωσε κάπως έτσι», συμπλήρωσε.

Ωστόσο τελικά δεν το απέφυγε και ο ίδιος μπερδεύοντας το Ληξούρι με το Αργοστόλι. «Του δικού σας νοσοκομείου εδώ πέρα στο Αργοστόλι, στο Ληξούρι», είπε ο πρωθυπουργός και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους χρήστες του Tik Tok.

«Σήμερα το πρωί για λίγες ώρες βρέθηκα στη βροχερή Κεφαλονιά, καθώς μιλούσα στο Ληξούρι, εν τη ρύμη του λόγου μου είπα ότι ήμουνα στο Αργοστόλι, μεγάλοι λάθος, το κατάλαβα και το διόρθωσα αμέσως. Συμβαίνουν όμως μερικές φορές στις προεκλογικές περιόδους», είπε μιλώντας στην κάμερα και αναφερόμενος στο σαρδάμ του.

Τα ζώδια και τα piercing

Ο πρωθυπουργός όμως ανέβασε και στιγμιότυπα από το πλοίο της γραμμής. Εκεί είχεδ μία συνομιλία με μία νεαρή κοπέλα την οποία ρωτά για να του λύσει την απορία αν τα piercing στη μύτη πονούν, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση με μία μεγαλύτερη κυρία και περί ζωδίων.

«Εγώ είμαι ιχθύς και ωροσκόπιο στην προεκλογική περίοδο», είπε ο πρωθυπουργός.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» με τη βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ για 2χρονο κορίτσι
Επόμενο άρθροΤο λάθος των οδηγών στην πλατεία και το «τσουχτερό» το πρόστιμο που προβλέπεται