Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης στο Μαρούσι

Αίσιο τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης γυναίκας από το Μαρούσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες, Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη από το Μαρούσι εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαφάνιση 52χρονου αστυνομικού: Έχει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο

Κινητοποιήθηκαν οι Αρχές για την εξαφάνισή της, όπως και τα μέλη της οικογένειάς της με αναρτήσεις στα social media, ζητώντας πληροφορίες.

Μάλιστα, οι συγγενείς της 56χρονης απηύθυναν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να επικοινωνήσει με το «Φως στο Τούνελ» ή τις Αρχές.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 56χρονη έφυγε χθες, Παρασκευή, το πρωί από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της και από τότε οι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη της και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Οπτικός στο επάγγελμα, η Κατερίνα Μπάτσου, μητέρα δύο παιδιών, ξεκίνησε για το κατάστημα στο οποίο εργάζεται πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού να κινείται με το αυτοκίνητό της, ένα FIAT PANDA κόκκινο.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Αλιβέρι.

Λίγο μετά τις 20.00 σήμερα, Κυριακή, περισσότερες από 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της, η 56χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των συγγενών της.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Μέχρι πόσους σταυρούς μπορείτε να βάλετε στο ψηφοδέλτιο
Επόμενο άρθροΗράκλειο: Άγριας καβγάς – Τον χτύπησε με κάβουρα στο κεφάλι και τον έστειλε στο Νοσοκομείο