Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα για τις εκλογές και η ειδική αναφορά στους Έλληνες του εξωτερικού (βίντεο)

«Το σημαντικό είναι να πάτε να ψηφίσετε. Ψηφίστε όποιον θέλετε αλλά η συμμετοχή σας δυναμώνει τη Δημοκρατία μας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήνυμα στους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να ψηφίσουν στις εκλογές 2023, την Κυριακή 21 Μαΐου, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αναρτήσεις του στα social media κάνοντας ειδική αναφορά στην ψήφο των αποδήμων και στις κάλπες που ανοίγουν σε λίγες ώρες στην Αυστραλία.

«Όπως είχα καθήκον, έδωσα και την ψυχή μου στην ευθύνη που μου αναθέσατε να ηγηθώ της χώρας. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Η επιλογή πια είναι αν θα πάμε μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω. Την Κυριακή ζυγίζουμε, αποφασίζουμε και ψηφίζουμε!», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το ίδιο μήνυμα θέλησε να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με βίντεό του στο Tik Tok το οποίο ξεκινάει χιουμοριστικά με τη φράση «συμπολίτες μου» όπως έκανε στα διαγγέλματά του προς τους πολίτες, εξηγώντας πάντως πως κάνει πλάκα.
«Φτάσαμε πια στο τέλος αυτής της μακράς προεκλογικής περιόδου. ήρθε η ώρα, εμείς τώρα να τα κλείσουμε όλα να πάμε σπίτι μας με τις οικογένειές μας. Η ευθύνη περνάει πια σε εσάς, τους πολίτες», αναφέρει αρχικά.
«Πρέπει να σας πω ότι βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την προεκλογική περίοδο και την ενασχόλησή μου με το TikTok. Έμαθα πολλά, ελπίζω και εσείς να ακούσατε κάποια απ’ αυτά που είπα. Το σημαντικό είναι να πάτε να ψηφίσετε. Ψηφίστε όποιον θέλετε αλλά η συμμετοχή σας δυναμώνει τη Δημοκρατία μας», προσθέτει.
Τέλος αποκάλυψε αν θα συνεχίσει να ανεβάζει υλικό στο Tik Tok και μετά τις εκλογές. «Θα είμαι μαζί σας και μετά τις εκλογές, να τα λέμε όσο πιο συχνά γίνεται»,  ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας: «Πάμε τώρα δυνατά με το βλέμμα μόνο στο μέλλον, σταθερά, τολμηρά μπροστά».

Το μήνυμα για τους Έλληνες του εξωτερικού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Έλληνες του εξωτερικού που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, κάνοντας λόγο για μία συγκινητική στιγμή με τις κάλπες στην Αυστραλία να ανοίγουν σε λίγες ώρες.

Προηγούμενο άρθρο«Σοκάρομαι και στεναχωριέμαι για την υπόθεση της Αγραφιώτου» – Ταραγμένη η Αγγελική Νικολούλη
Επόμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Επιστρέφονται πινακίδες Ι.Χ. και δικύκλων