Γιώργος Παπανδρέου: «Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

«Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ο αγώνας όμως συνεχίζεται», ήταν το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος επανεξελέγη στην Αχαΐα με 22.223 ψήφους στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως ήρθε η ώρα «η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατροπές και εκπλήξεις της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ

»Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ».

Και σημείωσε πως «είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς».

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη «να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές» και να στείλουμε, όπως τόνισε, «πιο ηχηρό το μήνυμα της προοδευτικής αλλαγής».

Τέλος, συνεχάρη τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, και όλα τα στελέχη, για την επιτυχία της παράταξης στις εκλογές, καθώς και τους συνυποψήφιούς του στην Αχαΐα.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

Μια φωτεινή μέρα ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ.

Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.

Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται.

Ήρθε η ώρα η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού.

Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς.

Ευχαριστώ τον δημοκρατικό λαό της Αχαΐας για την τιμή που μου έκανε να με επανεκλέξει βουλευτή του και μάλιστα, αυξάνοντας κατά σχεδόν 50% τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές.

Να στείλουμε πιο ηχηρό το μήνυμα της Προοδευτικής Αλλαγής.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη και σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία μας.

Και βέβαια, να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους συνυποψήφιούς μου στην Αχαΐα για τον έντιμο, συνεπή και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.

Προηγούμενο άρθροΟι κρίσιμες αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά το σοκ – Οι στόχοι της 25ης Ιουνίου και το πολιτικό του μέλλον
Επόμενο άρθρο«Ανάγκη για σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση» – Η πρώτη αντίδραση Λοβέρδου μετά τη μη επανεκλογή του