Εκλογές 2023: Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου Μαρία Εζνεπίδου ήταν υποψήφια με το κόμμα ΝΙΚΗ

Μεγάλη έκπληξη στην χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτέλεσε το κόμμα ΝΙΚΗ με το ποσοστό που κατέκτησε αφού έφτασε μια ανάσα από την είσοδο στη Βουλή.

Μεταξύ των υποψηφίων του νέου κόμματος με το όνομα ΝΙΚΗ ήταν και την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.

Η υποψήφια βουλευτής διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου είχε λάβει 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της, η ΝΙΚΗ είχε λάβει συνολικά 2.446 ψήφους (2,47%).

Ποια είναι η Μαρία Εζνεπίδου

Όπως αναφέρει το βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ενώ η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από την Καππαδοκία και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, που διεκδίκησε την ψήφου του κόσμου στις εκλογές, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτος της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ, ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και πέντε έτη σχολής βυζαντινής μουσικής.

Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.

Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και ζει εκεί μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

Η ζωγραφική και η απογοήτευση που την έφερε στη ΝΙΚΗ

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, ασχολείται με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και την διακόσμηση. Μάλιστα έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και διακόσμησης

Πώς βρέθηκε στο κόμμα ΝΙΚΗ και κατέβηκε μαζί του στις εκλογές; Όπως ανέφερε στο βιογραφικό της ήταν «απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας», και «αποφάσισε να συνταχθεί ολόψυχα στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ, με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας».

Προηγούμενο άρθροΚώστας A. Καραμανλής: Ενας νομός γύρισε την πλάτη στον Τσίπρα – Ηχηρή απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα
Επόμενο άρθροΚαρδίτσα: 16χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας – Τι συνέβη