Ελευθερία Ρήγου: «Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας»

Η Ελευθερία Ρήγου θρηνεί για την απώλεια της μητέρας της. Η ηθοποιός μίλησε για αυτήν τη δύσκολη στιγμή της μέσω ανάρτησης της στους λογαριασμούς της στα social media.

Η συγκινητική ανάρτηση προς τη μητέρα της

«Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον θάνατο της μητέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα: «Αποχαιρετώ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της. Δεν υπέφερε και έζησε μια γεμάτη ζωή .Έκανε τρία παιδιά που την υπεραγαπούσαν και έκαναν τα πάντα γι’αυτήν, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μεγάλωσε τα εγγόνια της και είχε τη χαρά να τα βλέπει να είναι ευτυχισμένα κοντά της. Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε. Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γιατί ο πόνος μου, αφ’ενός δεν έχει φύγει(κι ούτε πρόκειται) ,έχει βρει όμως παρηγοριά εδώ που βρίσκομαι τώρα, στο Δηπεθέ Σερρών μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους ετοιμάζοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή παράσταση.

Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου.
Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους. Καλή συνέχεια», έγραψε η Ελευθερία Ρήγου.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές: Οι μεγάλες ανατροπές στις πολιτικές εκπροσωπήσεις στις λαϊκές περιοχές
Επόμενο άρθροΤροχαίο στην Εύβοια: Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι – Ένας τραυματίας