ΠΑΣΟΚ: Εκτός ο Καστανίδης από τη Βουλή, μέσα ο Παύλος Χρηστίδης – Την έδρα στη Θεσσαλονίκη κρατά ο Ανδρουλάκης

Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου, σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μετά την απόφαση του Ν. Ανδρουλάκη για την έδρα, εκτός κοινοβουλίου μένει ο πολύπειρος πολιτικός, Χάρης Καστανίδης ο οποίος έλαβε την περασμένη Κυριακή 7.584 ψήφους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κατέβει και στο νότιο τομέα της Αθήνας, εκεί όπου πήρε έδρα το ΠΑΣΟΚ και πλέον βουλευτής θα ορκιστεί ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος έλαβε 9.391 ψήφους.

Τη έδρα παίρνει και η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, Βάτσινα Ελένη αλλά και ο Φραγκίσκος Παρασύρης καθώς κι εκεί επικεφαλής ήταν ο Ν. Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ πήρε 2 έδρες.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δείχνει μια διάθεση για ανανέωση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και μια διατήρηση των ισορροπιών μέσα στο κόμμα. Αλλά δείχνει και τη διάθεση του κ. Ανδρουλάκη να δώσει όλες τις δυνάμεις του στη Θεσσαλονίκη όπου τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ικανοποιητικά.

Προηγούμενο άρθροΜαρτυρίες για το ξέφρενο πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Βλέπαμε άτομα να καταρρέουν δίπλα μας, να κάνουν εμετούς
Επόμενο άρθροΦυσικό αέριο: Βουτιά 15ετίας στις τιμές