Στη γειτονιά της ΝΔ η πρώτη προεκλογική βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την… γειτονιά της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή το Μοσχάτο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα 24ωρο μετά την παράδοση της πρωθυπουργίας στον Ιωάννη Σαρμά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Economist: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξίζει μία δεύτερη θητεία

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από συνεργάτες και βουλευτές του κόμματος, επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, όπου ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Δείτε φωτογραφίες

Όρθιος, με το μικρόφωνο

Αν κάτι δεν αλλάζει σημαντικά προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την προηγούμενη περίοδο είναι η… εξέδρα. Αυτή που ο ίδιος ενέταξε και σε ένα από τα βίντεο στο Tik Tok με το backstage της προεκλογικής εκστρατείας, όταν έλεγε ότι «βλέπω τα πλάνα από τις ομιλίες που κάνουμε στον κόσμο και φαίνομαι πάντα πολύ πιο ψηλός, απλά για να γνωρίζετε υπάρχει μία εξεδρούλα στην οποία ανεβαίνω, δεν φαίνεται ποτέ. Δεν είμαι και 2,10 για να ξεχωρίζω τόσο πολύ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in, το μοντέλο των προεκλογικών ομιλιών του σε έναν πεζόδρομο, μια πλατεία, ένα κεντρικό καφέ της κάθε πόλης με τον πρόεδρο της ΝΔ όρθιο και με το μικρόφωνο στο χέρι θα συνεχιστεί.

Στόχος είναι άλλωστε να επιμείνει η ΝΔ σε μια εκστρατεία door to door (πόρτα – πόρτα). Και το πιθανότερο είναι ότι θα φανεί αυτό από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε αρχίζει το πρόγραμμα περιοδειών – από τον δυτικό τομέα της Αθήνας και συγκεκριμένα από το Περιστέρι.

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Ιερέας με ντουντούκα στο χέρι οργάνωσε την εξέδρα των οπαδών της Ομόνοιας
Επόμενο άρθροΜαρτυρίες για το ξέφρενο πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Βλέπαμε άτομα να καταρρέουν δίπλα μας, να κάνουν εμετούς