Παναγιώτης Δουδωνής: «Η απάτη της Νέας Δημοκρατίας»

Για «απάτη» κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Δουδωνής. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως η ΝΔ «έταζε στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2019, μείωση του ΦΠΑ κατά δύο μονάδες στους δύο βασικούς συντελεστές».

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως «μετά από πληθωριστική κρίση η ΝΔ καταγγέλλει την πρόταση για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη. Κι όλα αυτά για να δίνουν τα κάθε λογής pass για εκλογικούς λόγους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δουδωνής: Ο Μητσοτάκης έκανε κριτική στην αλαζονεία των στελεχών του, κλίνοντας το «Εγώ» σε όλες τις πτώσεις

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Δουδωνή

«Η απάτη της Νέας Δημοκρατίας στο αποκορύφωμά της: το 2019 στο προεκλογικό τους πρόγραμμα έταζαν μείωση ΦΠΑ κατά δυο μονάδες στους δυο βασικούς συντελεστές. Σήμερα, μετά από πληθωριστική κρίση που εκτοξεύει την ακρίβεια και πλήττει τα νοικοκυριά καταγγέλλουν την πρότασή μας για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη. Κι όλα αυτά για να δίνουν τα κάθε λογής pass για εκλογικούς λόγους. Καθαρή απάτη. Το σχετικό παρατίθεται από κάτω για τους δύσπιστους.»

«Κρυφή ατζέντα έχει η ΝΔ»

«Κρυφή ατζέντα ποιος έχει; Έχει ένα κόμμα, το οποίο αλαζονικά κινείται πλησίστιο προς μία επιδιωκόμενη παντοδυναμία. Τί σημαίνει αυτό; Να μας πει η Νέα Δημοκρατία δύο πράγματα. Τι λέει η μελέτη που ανέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών στο ΙΟΒΕ, το Νοέμβριο, για την άγρια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και δεν έχουμε μάθει τα συμπεράσματά της;», τόνισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Και έθεσε και ένα δεύτερο ερώτημα στη ΝΔ: «Τι λέει η επιτροπή Πισσαρίδη για την ενσωμάτωση των εισοδημάτων σε ενιαία κλίμακα φορολογίας; Όπως έχει πει η Νέα Δημοκρατία, το σχέδιο ‘Ελλάδα 2.0’ είναι το Ευαγγέλιό της για θέματα φορολογίας».

Για να σημειώσει χαρακτηριστικά πως, όσον αφορά στην κοστολόγηση των προγραμμάτων, «ό,τι και να λέει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λόγια του αέρα. Η ουσία είναι να πάμε σε μία ανεξάρτητη, αδιάβλητη αρχή, όπως είναι το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής».

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: Ανήσυχοι οι κάτοικοι – «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»
Επόμενο άρθροΤουρισμός: Χαμηλώνουν οι ρυθμοί κρατήσεων για το 2023