«Φύλλο και φτερό» τα τρία κινητά και ο υπολογιστής του ιερέα που έστειλε το βίντεο στον 12χρονο

Στην αθωότητά του επιμένει ο ιερέας που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς έστειλε μήνυμα με άσεμνο και χυδαίο βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Ο αρχιμανδρίτης μιλώντας στο MEGA, δήλωσε συντετριμμένος και επιμένει στην εκδοχή που έχει παρουσιάσει από την αρχή ότι θεωρούσε πως συνομιλούσε και έστειλε το βίντεο σε διαδικτυακό φίλο του, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον ανήλικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Ο ιερέας είχε στείλει ξανά χυδαίο μήνυμα σε ανήλικο – Από «κόσκινο» τα κινητά του

Ο 40χρονος ιερέας υποστηρίζει πως έχει στείλει βίντεο μόνο σε ενήλικες φίλους με τους οποίους κάνει διαδικτυακό σεξ. «Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με έναν ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα πότε καμία φυσική επαφή με κανέναν», έχει δηλώσει στο MEGA.

Ο ιερέας επιμένει πως το βίντεο στον 12χρονο εστάλη εκ παραδρομής και πως το προόριζε για έναν φίλο του με το ίδιο όνομα. «Δεν έχω επικοινωνία με κανένα ανήλικο. Το βίντεο στάλθηκε εκ παραδρομής, θεωρώντας ότι μιλάω με έναν διαδικτυακό μου φίλο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον ανήλικο. Είμαι συντετριμμένος», είπε ακόμα ο 40χρονος.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του ιερέα αδυνατίζουν από τη μαρτυρία του 12χρονου. Όπως ανέφερε το παιδί όταν ρώτησε έκπληκτος τον ιερέα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, αν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, εκείνος δεν έδειξε να εκπλήσσεται -όπως κάποιος που κατά λάθος στέλνει μήνυμα που προοριζόταν για άλλον- αλλά συνέχισε να παρενοχλεί το παιδί στέλνοντάς του ηχητικό μήνυμα και ρωτώντας το αν του άρεσε.

«Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει ‘πάτερ τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;’ Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», υποστήριξε η μητέρα του αγοριού.

«Φύλλο και φτερό» τα τρία κινητά και ο υπολογιστής του αρχιμανδρίτη

Οι έρευνες της αστυνομίας προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο ιερέας είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις και με άλλους ανηλίκους και γι’ αυτόν τον λόγο στα εγκληματολογικά εργαστήρια κάνουν «φύλλο και φτερό»  τα τρία κινητά και τον υπολογιστή του 40χρονου.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει το MEGA ο ιερέας είχε στείλει και στο παρελθόν χυδαίο βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου σε ανήλικο ωστόσο τότε δεν είχε υπάρξει επίσημη καταγγελία και η υπόθεση δεν είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Γνωστός στην τοπική κοινωνία

O ιερέας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα. Σε πολλές αναρτήσεις του η εικόνα που παρουσιάζει δε συνάδει με εκείνη ενός ιερέα, ενώ σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο Facebook, φαίνεται η αγάπη του για την ταχύτητα.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Ο αρχιμανδρίτης τα τελευταία πέντε χρόνια ιερουργούσε σε τρία χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας με τους κατοίκους μετά τις καταγγελίες να είναι ανάστατοι, μην μπορώντας να πιστέψουν πως πίσω από την εικόνα του σοβαρού και αυστηρού κληρικού, κρυβόταν μια τέτοια προσωπικότητα.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ιερέας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

Προηγούμενο άρθροΓαύδος: Κατασκηνωτής καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν δύο αιρετοί – Τι απαντάει η δήμαρχος
Επόμενο άρθροΠετρέλαιο: Αισιοδοξία στις ΗΠΑ από τις αποφάσεις του ΟΠΕΚ – Οργή στο Ριάντ με τους short sellers