Κ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες είπαν ναι στην αλήθεια και την προκοπή (βίντεο)

Στα Ιωάννινα ολοκληρώνεται η περιοδεία του Μητσοτάκη στη Δυτική Ελλάδα.

Χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στα Ιωάννινα θα απευθύνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε νωρίτερα την Πάτρα, την Αμφιλοχία και τη Φιλιππιάδα.

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Οι πολίτες είπαν ναι στην αλήθεια και την προκοπή και τιμώρησαν όσους επένδυσαν στον διχασμό»

«Ποτέ δεν κρυφτήκαμε και αναγνωρίσαμε τα λάθη μας. Οι πολίτες στην κάλπη μας αντάμειψαν δίνοντας μας μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό του Ιουλίου 2019. Το πετύχαμε μια φορά και θα το ξανακάνουμε την 25η Ιουνίου» είπε κατά την αρχή της ομιλίας του στα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι πολίτες μας επιβράβευσαν λέγοντας ναι στην αλήθεια, στην προκοπή και τιμώρησαν όσους επένδυσαν στο διχασμό, στο ψέμα, στην τοξικότητα.  Αυτό που ουσιαστικά λένε οι πολίτες είναι “μην ασχολείστε με τους αντιπάλους”» υπογράμμισε και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «ο ελληνικός λαός θα μας δώσει ισχυρή αυτοδυναμία».

«Εγώ θα ήμουν ήδη πρωθυπουργός αν το σύστημα που θα ισχύσει σε αυτές τις κάλπες, ίσχυε στις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα είχαμε ήδη αρχίσει να επιλύουμε τα προβλήματα της χώρας. Όμως και τώρα μπορούμε να δούμε πώς θα φτιάξουμε ένα μέλλον που αξίζει στον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Προηγούμενο άρθροΤηλεφωνική απάτη: Επιτήδειοι προσπαθούν να παραπλανήσουν γιατρούς με δόλωμα επιστροφή χρημάτων από τον ΕΟΠΠΥ
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.