ΝΔ κατά Τσίπρα και Μουζάλα: «Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι»

Για «υποκρισία» και «ανευθυνότητα» κατηγορεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μουζάλα.

Η Νέα Δημοκρατία επικρίνει τις δηλώσεις που έκανε για τον φράχτη στον Έβρο με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στον Πύλο ο κ. Μουζάλας ισχυριζόμενη ότι «συνεχίζει να διασύρει τη χώρα υπεραμύνεται της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «επαίρεται για την πολιτική του στο μεταναστευτικό και μιλάει στο όνομα του ανθρωπισμού, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες στα κολαστήρια της Μόριας και της Ειδομένης και πολύ περισσότερους να πνίγονται στη θάλασσα, έρμαια των εγκληματικών κυκλωμάτων των εμπόρων της ανθρώπινης απελπισίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα Γ. Μουζάλας συνεχίζει να διασύρει τη χώρα με αφορμή το τραγικό ναυάγιο και να υπεραμύνεται της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 δηλώνοντας σήμερα πως ‘όταν πέσει ο φράχτης του Έβρου, θα χαρεί σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου’.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας επαίρεται για την πολιτική του στο μεταναστευτικό και μιλάει στο όνομα του ανθρωπισμού, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες στα κολαστήρια της Μόριας και της Ειδομένης και πολύ περισσότερους να πνίγονται στη θάλασσα, έρμαια των εγκληματικών κυκλωμάτων των εμπόρων της ανθρώπινης απελπισίας. Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι».

Προηγούμενο άρθροΝαυάγιο στην Πύλο: Νέα δεδομένα και νέες αντιφάσεις
Επόμενο άρθροΑποκαλύψεις Στουρνάρα για νέα κρίση, πληθωρισμό και επιτόκια