Παύλος Μαρινάκης: Την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα η ομιλία Μητσοτάκη για τις προγραμματικές

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αλλαγές ώστε να αντιμετωπιστούν – όπως είπε – με αποφασιστικότητα τα προβλήματα των πολιτών

Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα καθώς και στις προγραμματικές δηλώσεις που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αλλαγές ώστε να αντιμετωπιστούν – όπως είπε – με αποφασιστικότητα τα προβλήματα των πολιτών.

Μίλησε ακόμη για τον πρωταρχικό στόχο της κυβέρνησης για καλύτερους μισθούς ενώ όπως είπε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων, όπου θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Τι είπε για τον «κολυμβητή» – σερβιτόρο

Ο κ. Μαρινάκης αφού περιέγραψε τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον «κολυμβητή» – σερβιτόρο σε beach bar της Ρόδου, τονίζοντας ότι οι ηγεσίες των δύο αρμόδιων υπουργείων επενέβησαν άμεσα. Πρόσθεσε δε, ότι η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με καταγγελίες για υπερβολικές χρεώσεις σε νησιά, είπε ότι εντείνονται οι έλεγχοι και ότι θα εξετάζεται η κάθε καταγγελία.

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Απείλησε με σύριγγα υπάλληλο καφέ και τον λήστεψε
Επόμενο άρθροΝέος πρόεδρος της ΚΟ ο Φάμελλος – Το ευχαριστώ του Θεοχαρόπουλου στον Τσίπρα