Μαρινάκης: Οι τρεις άξονες για την αντιμετώπιση της πληθωριστικής κρίσης -108,1 εκατ. ευρώ έχουν χορηγηθεί σε περισσότερους από 29.000 πλημμυροπαθείς

Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης και γι αυτό ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε σουπερ μαρκετ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής», όπου πλέον έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 868 κωδικοί προϊόντων που υπάγονται σε 37 κατηγορίες αγαθών, και για τη συνεχιζόμενη εφαρμογή του προγράμματος «Καλάθι του Νοικοκυριού», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Σε τρεις άξονες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ακρίβεια: αύξηση μισθών, στοχευμένα μέτρα για τους ευάλωτους πάντα με τα δημοσιονομικά περιθώρια και συνέχιση των εντατικών ελέγχων για παραβάσεις.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας και την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: «Η Ελλάδα θέλει να θωρακίσει τη διαδικασία διαλόγου με την Τουρκία. Προσέρχεται στον διάλογο χωρίς την παραμικρή διάθεση για υποχώρηση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα». 

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Ηλιόπουλου περί βούρκου ο κ. Μαρινάκης είπε ότι έστω και καθυστερημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζουν όσα συνέβησαν στο παρελθόν σχετικά με τις επιθέσεις και τις προγραφές σε πρόσωπα από μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε «κάλλιο αργά παρά ποτέ αναδεικνύεται η παθογένεια καθώς ο βούρκος δεν ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες». 

Προηγούμενο άρθροΜοτοπορεία διανομέων φαγητού στη μνήμη συναδέλφου τους που σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΥπουργείο Παιδείας: Από 20 έως 27 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για μεταγραφές των φοιτητών