Πέτη Πέρκα: «Παράθυρο» συνεργασίας με Αχτσιόγλου – «Εγώ τη στήριξα και προεκλογικά »

«H ρήξη ήταν αναπόφευκτη, πολλές φορές ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν με μία διγλωσσία χάνοντας και την αξιοπιστία του και ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που δεν τον επέλεξε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές», εκτίμησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, η πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανεξάρτητο πλέον μέλος του κοινοβουλίου Πέτη Πέρκα, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι όλοι φέρουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης.

Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι βάζει τον πήχυ στο 17% για τις ευρωεκλογές, σημείωσε: «Ε τώρα τι να πω. Ο κ. Κασσελάκης μας είπε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη. Και τώρα βάζει τον πήχυ στο 17%. Το έκανε πιο ρεαλιστικό γιατί βλέπει ακριβώς και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν μία τάση…δεν είναι οι δημοσκοπήσεις, μόνο στην κάλπη φαίνεται, αλλά κυρίως στην κατάσταση. Το κόμμα πρέπει γρήγορα – λέω εγώ, εγώ το πονάω, ούτε έχω σκοπό να γυρίζω στα κανάλια να εξαπολύω μύδρους, θα κοιτάξουμε εμείς την επόμενη μέρα, βελούδινο θά’λεγα να είναι το διαζύγιο, ας ακολουθήσει την πολιτική που θέλει αυτό το κομμάτι,εμείς δεν μπορούμε, εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ, κι εμείς θα κάνουμε μια άλλη πολιτική όπως πολύ καλά ξέρουμε».

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Κασσελάκης για ομάδα 6+6: Να αποφασίσουν τώρα – Δεν μπορούν να παίζουν με την αγωνία του κόσμου
Επόμενο άρθροIωάννινα: Αγνοείται 66χρονος ύστερα από τροχαίο – Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης