Τσίπρας στο EuroJam 2024: Στην έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών η απάντηση δεν είναι η αντιπολιτική, ούτε η μεταπολιτική, να «γίνεσαι viral»

«Στην έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών η απάντηση δεν είναι η αντιπολιτική, ούτε η μεταπολιτική που επικεντρώνεται στο να “γίνεσαι viral”» τόνισε την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας στο EuroJam 2024. Πρόκειται για ένα event που διοργανώνει κάθε χρόνο με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η οργάνωση «Tu was für Europa» (Κάνε κάτι για την Ευρώπη).

«Η Ευρώπη πρέπει να στηρίζει ενεργά την ειρήνη και να αντιμετωπίζει τις ανισότητες αν θέλει να είναι ισχυρή. Απάντηση στις κρίσεις δεν είναι η αντιπολιτική, απάντηση στην άνoδο της ακροδεξιάς δεν είναι η μεταπολιτική. Να κινητοποιήσουμε πολίτες για προοδευτικές πολιτικές που θα βελτιώνουν τη ζωή τους και να δώσουμε τη μάχη των αξιών» επισήμανε ο τέως πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πετύχαμε να φτιάξουμε ούτε μια άλλη Ευρώπη ούτε μια άλλη Ελλάδα. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Γιατί αυτός είναι κοινός αγώνας. Όχι μόνο για κυβερνήσεις» σημείωσε.

Προηγούμενο άρθροΜε τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού φωταγωγήθηκε το Μέγαρο της Βουλής
Επόμενο άρθροΗΠΑ-Χρηματιστήριο: Μικτές τάσεις στο κλείσιμο της Γουόλ Στριτ